APRIL Group, Hindistan'ın lider kağıt mendil ürünleri üreticisi Origami'nin çoğunluk hissesini satın aldı

Nigdeli

New member
Singapur:


Önde gelen küresel elyaf, kağıt hamuru ve kağıt üreticisi APRIL Group, Hindistan'ın lider temizlik kağıdı ürünleri şirketi Origami'nin çoğunluk hissesini satın alarak Hindistan'ın hızla büyüyen temizlik kağıdı ve kişisel bakım ürünleri pazarına girişini işaret ediyor. APRIL Grubu, merkezi Singapur'da bulunan RGE şirketler grubunun bir üyesidir.



Hindistan'da bilinen bir isim olan Origami, kağıt mendil fabrikaları ve dönüştürme tesislerinden oluşan, ülke genelinde birden fazla lokasyonda ve dağıtım merkezinde faaliyet gösteren tam entegre bir operasyondur. Kağıt mendil ve kişisel hijyen alanında Hindistan'ın pazar lideri olan Origami, Origami ve ilgili markalar altında yüz mendilleri, kağıt peçeteler, tuvalet ruloları, mutfak havluları, el havluları ve ıslak mendiller de dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi üretmektedir.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Origami, 1995 yılında şirkette önemli bir azınlık hissesine sahip olmaya devam edecek ve satın almanın tamamlanmasının ardından işi yürütecek olan Neelam ve Manoj Pachisia tarafından kuruldu.

Hindistan temizlik kağıdı pazarı, hızla gelişen Hint orta sınıfı, tüketici algısı ve hijyen ve kişisel bakım alışkanlıklarının etkisiyle yıllık bazda önemli bir büyümeye tanık oldu. Bu durum, uluslararası standarttaki kişisel bakım ürünlerine olan talebin arttığı ve kişi başına tüketimin büyüme kapsamının küresel standartların önemli ölçüde gerisinde kaldığı bir pazar ortamı yarattı.

APRIL Hindistan ve Alt Kıta Ülke Başkanı Suneel Kulkarni şunları söyledi: “Hindistan kağıt mendil pazarı, tüketicilerin hijyen ve kişisel bakımla ilgili değişen algıları ve alışkanlıklarının etkisiyle hızla büyüyor.” “NİSAN ve Origami'yi bir araya getirerek, yüksek kaliteli, sürdürülebilir kişisel bakım ürünlerine yönelik artan ulusal talebi karşılamak için iyi bir konumdayız.”

APRIL, 25 yıldır Hindistan'a kağıt hamuru ve kağıt ürünleri ihracatçısı olarak lider konumdadır. Origami'nin çoğunluk hissesinin satın alınması, APRIL'in Çin, Güneydoğu Asya ve Brezilya'daki kağıt mendil pazarlarındaki son yatırımların ardından küresel varlığını dünyanın en kalabalık pazarlarına genişletme stratejisinin bir parçası. APRIL, Hindistan'da önde gelen yerel şirketleri küresel büyüme planlarına entegre etme konusundaki başarılı modelini takip etmeyi ve dünya standartlarında çevreye duyarlı ürünleri uygun fiyatlarla sunmak için teknoloji ve süreçleri modernize etmek için kaynak sağlamayı planlıyor.

APRIL'in Origami'deki çoğunluk hissesini satın alması, şirketin Hindistan'ın önde gelen kağıt hamuru tedarikçisi olma statüsünü güçlendiriyor ve aynı zamanda grubun yerel üretime yönelik doğrudan yabancı yatırımı daha fazla desteklemek için “Hindistan'da Üretme” olanağını da sağlıyor.

Bay Kulkarni, “NİSAN ve Origami birlikte daha güçlü” diye ekledi. “Bu satın almayla APRIL, Hintli tüketici penetrasyonunu ve yüksek kaliteli ve sürdürülebilir şekilde üretilen temizlik kağıdı ve diğer ürünlere erişimi artırmak için iyi bir konuma sahip oldu. Bu büyüme, üretime yapılan ek yatırımlar, mevcut kanalların derinleştirilmesi, yeni kanalların genişletilmesi ve geliştirilmesi ve ürün inovasyonu yoluyla sağlanacak.”

Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin:

Yasal Uyarı: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times ile herhangi bir gazetecilik/editörlük ilişkisi yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşleri onaylamaz/abone olmaz. Hindustan Times, makalede belirtilen hiçbir şeyden ve/veya ayrıca burada yer alan/vurgulanan görüşler, görüşler, duyurular ve beyanlar, beyanlar vb. ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü olmayacaktır.