Hindistan'daki En İyi 10 Çoklu Görev Süper Anne – Kiteskraft Productions LLP tarafından düzenlendi

Nigdeli

New member
Çeşitli sorumlulukları ve görevleri ustaca dengeleyen bir anneyi kutluyoruz. Kiteskraft Productions LLP herkesi tebrik ediyor ve gelecekteki çabalarında başarılar diliyor!

Kiteskraft Productions LLP, eğitim alanında olağanüstü bağlılık ve uzmanlık sergileyen, herkesin hayatını olumlu yönde etkileyen sonuç odaklı öğrenmeyi teşvik eden bireyleri gururla takdir ediyor.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!
Hindistan'daki En İyi 10 Çoklu Görev Süper Anne: –

1. Amb. Sanipina Jayalakshmi Rao – Amb. Küresel Başarılı olarak seçkin bir kişilik olan Sanipina Jayalakshmi Rao, çok sayıda prestijli unvan ve ödüle sahiptir. Dünya İnsan Hakları Komisyonu'nun elçisi olarak görev yapıyor ve Facebook süper editörünün prestijli pozisyonunu elinde tutuyor. Eğitim, toplumsal katılım ve yazarlık gibi çeşitli alanları kapsayan seçkin kariyeriyle 100'ün üzerinde ulusal ve uluslararası ödül almıştır. Dikkate değer ödülleri arasında Rastriya Padma Bhushan Samman Ödülleri 2023, Uluslararası İkonik Ödül 2022-2024 ve Bharat Ratna Dr. BR Ambedkar Bharat Bhushan Ödülü 2023. Uluslararası bir simge olarak katkıları, çeşitli alanlardan sayısız insana ilham vermeye ve moral vermeye devam ediyor
  2. Dr. (Smt.) Eshwari Prabhakar – Dr. (Smt.) Bir anne ve eğitimci olan Eshwari Prabhakar, çocuklarını destekleyici kocasının yanında büyütmekten büyük gurur duyuyor. İlk yıllarından itibaren görgü, ahlak ve değerlere verilen önem güçlü bir temel attı. Artık doktor olan kızı ve mühendis olan oğlu aynı okula gidiyor ve başarılarından dolayı ona minnettarlık duyuyordu. O ve kocası birlikte onu hayatın zorluklarının üstesinden gelebilecek araçlar ve değerlerle donattılar. En iyi anne olmak, tatmin edici bir yaşam için değerleri aşılamak anlamına gelir. Başarıları birlikte çıktıkları yolculuğu yansıtıyor. “Bir annenin çocuklarının hayatı üzerindeki etkisi ölçülemez.” -James E. Faust.
  3. Dr. Nishi Mathur- Dr. Jodhpur, Rajasthan'daki Mahila PG Mahavidyalaya Botanik ve Biyoteknoloji Başkanı Nishi Mathur, 30 yıllık öğretmenlik deneyimi getiriyor. 1.450 alıntı içeren 105 araştırma makalesi yazdı ve federal olarak finanse edilen sekiz projeye liderlik etti. 1998 yılında Rajasthan Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından tanındı ve CSIR, DST ve UGC gibi kurumlardan dört doktora sonrası burs aldı. Öğrencilerinden üçü onun danışmanlığında doktora derecesi aldı. Bharat Shiksha Ratna, Rajiv Gandhi Ekselansları ve APSI Altın Madalyası gibi ödüllerle onurlandırıldı. Dr. Nishi Mathur, New York Bilim Akademisi Üyesidir ve araştırması, NCBI, ABD'ye sunulan 10 Genbank erişim numarasını içermektedir.
  4. Bayan Shilpa Mittal –Evde yemek pişirmek bir eğlenceden daha fazlasıdır; Neşe, yaratıcılık ve taze pişmiş ürünlerin baştan çıkarıcı kokusuyla karakterize edilen bir yaşam tarzıdır. Artık sadık bir müdavimi olan Amrit, Shilpa'nın ilk müşterisi olduğunu hatırlıyor. Mükemmel bir fırıncı ve değerli bir arkadaş, zorlukların üstesinden geldi ve sınırlı destekle kendi evinde fırıncılık yapmaya başladı. Mütevazi başlangıçlardan çiçek açan başarıya kadar olan yolculuğu, dayanıklılığın ve sarsılmaz bağlılığın bir kanıtıdır. Pandemi boyunca Shilpa'nın ikramları rahatlığın ve neşenin sembolü haline geldi. Amrit'in kızının pastasından aldığı ilk sipariş kalıcı bir bağ oluşturdu. Shilpa'nın mutfak kreasyonları aracılığıyla mutluluk yayma konusundaki kararlılığı, Amrit gibi övgüler ve sadık müşteriler topluyor.
  5. Priyanka Kathait- Priyanka Kathait, Garhwal'dan geliyor ve şu anda Dehradun'da yaşıyor. Edebi ilham perisini New Tehri'nin nefes kesen manzaralarının ortasında buldu. Srinagar'daki HNB Garhwal Üniversitesi kampüsünde botanik ve eğitim alanında yüksek lisans derecesi alarak başlangıçta öğretmenlik kariyerine devam etti. Ancak yazma tutkusunun etkisiyle yazar olmaya yöneldi. Adanmışlık ve azimle zanaatını geliştirdi ve kendini edebiyat dünyasına kaptırdı. Priyanka Kathait'in yolculuğu, tutkularınızın peşinden gitmenin getirdiği dönüştürücü gücün bir örneğidir. Yol boyunca karşılaştığınız zorluklara rağmen yaratıcılığı kucaklamanın ve yeni ufuklara adım atmanın ne kadar güzel olduğunu gösteriyor.
  6. Dr. C. Sujitha Deva Vişnu – Dr. C. Sujitha Deva Vishnu, Hindistan'ın kadınların güçlendirilmesine ilişkin gelişen anlatısını somutlaştırıyor. Akademiden tarım ticaretine geçerken sağlıklı yaşam tarzlarını savunuyor ve çiftçilere güç veriyor. Elektrik mühendisliği ve işletme alanında çift yüksek lisans derecesine sahip olan kendisi, yayınlanmış bir bilim insanı ve eski bir profesördür. Etkisi sosyal aktivizm, yemek blogları, güzellik girişimciliği ve yazarlığı kapsamaktadır ve fahri doktora da dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası ödüller kazanmıştır. Dikkate değer ödüller arasında Big Red Ulusal Girişimci Ödülü 2022 ve Asian Icon Awards'ın Yaşam Boyu Başarı Ödülü 2023 yer alıyor. Dayanıklılık, dürüstlük ve minnettarlık değerleri daha iyi bir geleceğe ilham veriyor.
  7. Dr. Gudapati Nirmala – Dr. 7 Nisan 1973'te doğan Nirmala Gudapati, iki kız kardeşi olan bekar bir kadındır. Eğitim yolu tıptan sosyal hizmete kadar çeşitli alanları kapsamaktadır. Stanley Tıp Fakültesi mezunu olup, IGNO'dan Sosyal Hizmet Lisansı ve Brezilya'dan Hastane Yönetimi Diploması almıştır. Kapsamlı kariyeri, STK SHEEP'in kurucusu ve başkanı ve Prem Nivas Charitable Trust'ın mütevelli heyeti yöneticiliğini içermektedir. Başarılarından dolayı, Kız Çocuklarının Eğitiminde Hindistan İkonu Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı. Dr. Gudapati'nin STK SHEEP aracılığıyla sosyal refaha olan bağlılığı, toplumda değişime ve gelişmeye ilham vermeye devam ediyor
  8. Dr. Priti Shrimal – Dr. Seçkin bir eğitimci olan Priti Shrimal, zorlukları başarıya giden yollar olarak görüyor. Eğitim alanında Doktora ve İngilizce ve Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olup, çeşitli eğitim rollerinde 30 yıldan fazla deneyime sahiptir. Vadodara'daki bir ICSE okulunun müdürü olarak eğitimde fütürizmi, benzersizliği ve mükemmelliği savunuyor. Ödülleri arasında Acharya Devo Bhava Ödülü, Eğitim İkonu Ödülü ve Avantika APJ Abdul Kalam Ödülü yer alıyor. Onun liderliğinde okulu, şehirdeki en iyi ICSE okulu ve Okul Mükemmellik Ödülleri gibi ödüller aldı. Vizyonundan hareketle, eğitim ortamını sürekli olarak yenilik ve liderlikle şekillendiriyor.
  9. Dr. Lily Aye Terangpi –Dr. Diphu Devlet Koleji'nde Yardımcı Doçent olan Lily Aye Terangpi, azim ve adanmışlığın somut örneğidir. Yüksek öğrenimde 15 yılı aşkın tecrübesiyle, sıkı çalışması ve özverisi nedeniyle övgüyle karşılanmaktadır. Öğretmen sıkıntısı nedeniyle önce katıldı, sonra kendini öğretmenliğe adadı ve sonunda doktorasını tamamlayarak sertifikalı öğretim görevlisi oldu. Tanınmış eğitim derneklerinin üyesi olarak sosyal konularda çok sayıda yayının yazarıdır. En önemlisi, pandemi sırasında Zoom aracılığıyla başarılı bir değerler eğitimi seminerine ev sahipliği yaparak uyum sağlama yeteneğini vurguladı. Dr. Terangpi'nin amansız bilgi arayışı ve eğitime katkısı, sıkı çalışma ve başarı ahlakının bir örneğidir.
  10. Dr. Floransa Helen Nalini – Dr. Chennai'li dinamik bir eğitimci ve tutkulu psikolog olan Florence Helen Nalini, erken çocukluk eğitimine odaklanan Shreyas Global Academy'yi yönetiyor. Tüm Bayanlar Birliği'nin başkanı ve Hindistan Kadınlar Ticaret ve Sanayi Odası'nın konsey üyesi olarak kadın girişimcilere güç veriyor. Çok satan bir yazar olarak, kendini keşfetme konulu kitabıyla dezavantajlı çocuklara ve engelli kadınlara destek oluyor. TEDx, Josh Talks ve PSAI'de öne çıkan konuşmacılardan biridir. Yakın zamanda eğitim haklarına yönelik en büyük yürüyüş yürüyüşüyle dünya rekoru kırdı. Davranış eğitmeni, fitness tutkunu ve dil eğitmeni olarak Kathak, Bharatanatyam ve Salsa gibi dans tarzlarına geniş bir ilgi duymaktadır ve çok yönlülüğü bünyesinde barındırmaktadır. Hint markaları için modellik yapması ve Paris Moda Haftası'ndaki varlığı onun uluslararası şöhretini vurguluyor. Dr. Aralarında BBC ve Times of India'nın da bulunduğu 150'den fazla medya kuruluşunda yer alan Nalini'nin etkisi geniş çapta yankı buluyor ve sayısız insana ilham veriyor.
Kiteskraft Productions LLP, bağlılıkları, yenilikçilikleri ve sonuç odaklı öğrenmeye olan bağlılıkları aracılığıyla eğitimsel ve ekonomik ortamı önemli ölçüde şekillendiren bireyleri onurlandıran bir tanınma feneri olarak duruyor. Mart 2019'da Bay Rahul Nair ve Bay Geo Bobby tarafından kurulan Kiteskraft Productions LLP, kısa sürede sağlık, STK'lar, imalat, iş dünyası, eğlence ve eğitim dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde ulusal ve uluslararası konferansların ve ödül törenlerinin lider organizatörü haline geldi.

Şirketin web sitesi www.kiteskraft.com, faaliyetleri ve girişimleri için merkezi bir merkez görevi görmektedir. Ziyaretçiler burada yaklaşan etkinlikler hakkında bilgi bulabilir, geçmiş konferanslara ve ödül törenlerine göz atabilir ve şirketin vizyonu ve değerleri hakkında daha fazla bilgi edinebilir. Kullanıcı dostu arayüzü ve kapsamlı içeriğiyle web sitesi, Kiteskraft Productions LLP'nin şeffaflık, erişilebilirlik ve yenilikçiliğe olan bağlılığını yansıtmaktadır.

Bu makale Kiteskraft Productions LLP tarafından derlenmiştir.

Yasal Uyarı: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times ile herhangi bir gazetecilik/editörlük ilişkisi yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşleri onaylamaz/abone olmaz. Hindustan Times, makalede belirtilen hiçbir şeyden ve/veya ayrıca burada yapılan/vurgulanan görüşler, görüşler, duyurular ve beyanlar, beyanlar vb. ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü olmayacaktır.