YFLO Delhi, Sara Ali Khan ve Sharmila Tagore ile doğum ödüllerine ev sahipliği yaptı

Nigdeli

New member
Yeni Delhi, Hindistan, 15 Mayıs 2024: – Delhi'deki Genç FICCI Bayanlar Organizasyonu (YFLO), geçtiğimiz günlerde “Anneleri Kutlamak: Anneliğin Büyüsünü Kucaklamak” başlıklı unutulmaz bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.



Bu etkinlik, annelik ruhunun ilham verici bir keşfi için YFLO Delhi üyelerini ve onların sevgili annelerini bir araya getirdi. Toplantıda, anneler ve çocukları arasındaki eşsiz bağı vurgulayan çok sayıda dokunaklı an ve heyecan verici hikayeler yaşandı.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

Etkinliğin önemli bir özelliği seçkin konuklar Bayan Sharmila Tagore ve Bayan Sara Ali Khan'ın paylaştığı derin hikayelerdi. Onun çığır açan deneyimleri, anneliğin sevinçlerini ve engellerini vurguladı ve katılımcıları derinden etkiledi.

Bu olaya dönüp baktığımızda, Dr. YFLO Delhi Başkanı Payal Kanodia: “Anneleri kutlamak, her yerdeki annelerin sarsılmaz sevgisine ve fedakarlığına bir övgüydü. Böylesine ilham verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmak ve anneliğin etkisine tanık olmak gerçekten bir onurdu.”

Tanınmış aktris ve anne Bayan Sharmila Tagore şunları söyledi: “Annelik, derin sevinç ve büyüme anlarının damgasını vurduğu bir yolculuktur. Bu kadar çok anne ve kızın bu harika ilişkiyi onurlandırmak için bir araya geldiğini görmek çok moral vericiydi.”

Saygın oyuncu ve torunu Bayan Sara Ali Khan şunları söyledi: “Annelik gerçek sevgiyi ve özveriyi temsil eder. Bunun gibi olaylar bize her annenin bünyesinde barındırdığı gücü ve dayanıklılığı hatırlatıyor.”

Etkinlik son derece başarılıydı ve katılımcılara değerli anılar kazandırdı ve anneliğin büyüsüne karşı yeni keşfedilen bir hayranlık uyandırdı.

Yasal Uyarı: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times ile herhangi bir gazetecilik/editörlük ilişkisi yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşleri onaylamaz/abone olmaz. Hindustan Times, makalede belirtilen hiçbir şeyden ve/veya ayrıca burada yer alan/vurgulanan görüşler, görüşler, duyurular ve beyanlar, beyanlar vb. ile ilgili olarak hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü olmayacaktır.