Gelişmekte olan bir fintech olan My Mudra, A Serisi öncesi raundu yükseltmeyi planlıyor

Nigdeli

New member
Hindistan, Yeni Delhi, 14 Nisan 2023: On yıllardır insanların finansal susuzluğunu gideren bir fintech olan My Mudra, bu mali yılda A Serisi öncesi turunu yükseltmeyi planlıyor. My Mudra, bu yeni mali yılı açıklanmayan bir miktarda fon sağlama kararıyla karşıladı. Delhi merkezli Bootstrap fintech organizasyonu 2013 yılında kuruldu ve finansal hizmetlere ihtiyaç duyan binlerce kişiye yardım etti. Organizasyon, maddi yardım almanın omuzlarında bir yük olduğuna inanan insanların zihniyetini planlı bir karara ve hayallerini gerçekleştirmenin bir yoluna dönüştürerek değiştirmeyi amaçlamaktadır.

Kurucu ve CEO Bay Vaibhav Kulsreshtha, “toplanan fonların organizasyondaki teknolojinin köklerini güçlendirmek ve daha fazla finansal ürün eklemek için kullanılacağını” duyurdu. Finansal hizmetler alanına iyimser bir değişim getirmek için My Mudra’yı çocuğu gibi beslediğini de sözlerine ekledi. Şirket, işletme kredileri (teminatlı ve teminatsız), kurumsal finansman, teminatsız işletme sermayesi, CA, CS, doktorlar ve mimarlar için profesyonel krediler ve teminatlı krediler gibi ürünlerle ilgilenir. Şirket, insanların mali krizlerine bir çözüm bulmaya hazır olduğundan, mali hizmetler doğrusal büyümeyi temsil edecek çok önemli bir alandır. Şimdiye kadar kuruluş, Rs’yi aşan krediler kullandı. HDFC, Axis, Bajaj Finserv, Kotak Mahindra vb. gibi en iyi bankaların da dahil olduğu 90’dan fazla bankacılık ortağıyla çalışarak 10.000 crore. Saat, insanları mali açıdan istikrarlı hale getirmeyi talep ediyor ve My Mudra bunu gerçekleştirmek için adımlar atıyor.

Gelişmekte olan bir fintech olan My Mudra

Şirket, 140’tan fazla ofisi ve hedeflere ulaşmak için fazladan yol kat etmeye istekli 500’den fazla kişiden oluşan bir ekip gücü ile ülkenin birçok yerinde ayak izleri bıraktı. Örgütün merkezi Delhi’de kuruldu. Maddi yardıma muhtaç binlerce insanın sıkıntı ve yükünü hafifletme fikriyle bir odada başladı. Şirket, Hindistan’ın ücra köşelerinde şubeler kurarak yerel halk arasında kendisine bir isim yapmak amacıyla genişlemeyi hedefliyor. Bankalar ve NBFC’ler mali yardım sağlasa da, kredi almak hala çok fazla evrak işi olan yorucu bir iştir ve yine de birçok insan kredi reddi ile karşı karşıyadır. My Mudra, bankalar ve müşteriler arasında bir köprü haline geldi. Diğer rakiplerin fiziksel veya teknolojik boyuta dikkat ettiği durumlarda, kuruluşun USP’si, fiziksel ve dijital süreçler aracılığıyla finansal yardımı temsil eden Phygital süreci aracılığıyla yardım sunar.

My Mudra şu anda kuruluşun vizyonuna katkıda bulunabilecek potansiyel stratejik yatırımcıları davet ediyor. Bu yeni mali yılda organizasyon, mali açıdan bağımsız bir toplum yaratmaya inanan paydaşları ve yatırımcıları bünyesine katarak şirketin büyümesini artırmak için bir adım atıyor.

Feragatname: Bu makale ücretli bir yayındır ve Hindustan Times’tan gazetecilik/editörlük kredisi yoktur. Hindustan Times, makalenin/reklamın içeriğini/içeriklerini ve/veya burada ifade edilen görüşü/görüşleri onaylamaz/onaylamaz. Hindustan Times, Makalede ve/veya Görüş(ler), Görüş(ler), Duyuru(lar), Beyan(lar), Beyan(lar), Beyan(tr) vb. ile ilgili olarak söylenen herhangi bir şeyden hiçbir şekilde sorumlu ve/veya yükümlü değildir. burada belirtilen/işaretlenenler.